Despre noi

Timbru sec este un brand al firmei Octaser ce se ocupa cu vanzarea de timbru sec, stampile, inseriatori, datiere, tusuri si accesorii.

Linia de produse corespunde oricarei arii de activitate: de la birouri, cabinete medicale si companii mici, pana la banci si companii multinationale.

Venim in ajutorul celor care doresc sa-si achizitioneze un cleste timbu sec cuprinzand detalii si specificatii complexe despre produsele prezentate pentru a va face alegerea cat mai usoara. Clestele timbru sec este folosit cel mai frecvent pentru securizarea actelor si documentelor oferind o siguranta in plus impotriva falsificarii acestora, dar poate fi folosit si pentru alte aplicatii diverse (personalizare felicitari, carti de vizita, marcare ambalaje produse, identificare biblioteca personala, securizare traduceri, etc.)

In general un echipament timbru sec este alcatuit dintr-un sistem simplu de parghii care formeaza o presa, un suport pentru amprente si bineinteles amprentele (2 buc: negativ si pozitiv) care se confectioneaza in functie de nevoile beneficiarului sub forma rotunda sau dreptunghiulara. In functie de domeniul de utilizare va putem furniza toate categoriile de clesti timbru sec precum si toate informatiile necesare pentru a face alegerea corecta. In continuare veti gasi toata gama de clesti si de accesorii pe care le comercializam.

Scopul nostru este sa oferim continuitate clientilor si partenerilor nostri, alaturi de produse si servicii excelente, la cel mai bun raport calitate-pret din piata romaneasca.